Return to site

KAYAKSTORE

1. Berätta lite om er och er verksamhet.

Vi är ett gäng entusiaster som brinner för sportfiske. Oavsett om det är från kajak eller båt. Vi bryr oss om kvalité och service och ser till att erbjuda endast det bästa. Vi har funnits i Linköping sedan hösten 2017 och satsar hela tiden på att utveckla vårt sortiment och erbjudande. Vi är specialister på kajakfiske och har de världsledande varumärkena hobie, jackson och native. Vi är även distributörer för Rebelcell, Railblaza och BerleyPro.

2. Ni var med som partners förra året men i år är ni även värdar för den första deltävlingen. Hur känner ni inför det?

Vi är supertaggade. Glada att få SPT till Linköping och framförallt Boren som kan bjuda på riktigt häftigt fiske. Vi hoppas så många som möjligt kommer och besöker oss och ser alla våra produkter och prylar. Vi kommer ha massa supererbjudanden tillsammans med våra leverantörer så det är inget man vill missa.

3. Var valet av sjö självklart?

Absolut, vi har under flera års tid haft våra kajaktävlingar i Boren och det har varit kanon. Det är en utmanande sjö då den har relativt lite struktur, men istället mycket gräs och riktigt klart vatten. Man kan se botten på 3-4 meter utan problem. Är man inte van med att fiska i klarvattensjöar med mycket gräs så kommer man få testa sig fram.

4. Varför valde ni just Boren?

För den kan leverera riktigt fina fiskar och är annorlunda emot många andra sjöar.

5. Vilka beten, färger och tekniker rekommenderar ni för Boren?

Det är helt beroende på hur vädret är. Men tänk på att sjön är väldigt klar, har otroligt mycket gräspartier och är väldigt vindkänslig om de är sydlig eller ostlig vind. Bra tekniker kan alltså vara ned, Carolina och Texas exempelvis. Men glöm ej att testa typ chatterbait eller liknande. 

6. Vad mäter dagens längsta borre på tävlingen 4/6 tror ni?

Största borren som kommit upp på våra multispecies tävlingar är 49cm så jag hoppas en borre på 50cm dyker upp!

7. Vad tror ni att vinnar-resultatet landar på?

229cm på topp 5!

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK