Return to site

Första deltävlingen av SPT2021 är avklarad!

Sammanfattning av deltävlingen

Äntligen var det dags för den första deltävlingen i SwedishPerch Tournament 2021. 

Platsen för helgens deltävling var Jönköping med sjön Bunn som tävlingsvatten. Värdbutiken för denna deltävling var Fiske&Outdoor i Jönköping, din sportfiskebutik för både nybörjare & professionella.  

Swedish Perch Tournaments samtliga deltävlingar ingår i Swedish Perch Leagues nationella rankingsystem. Samtliga deltävlingar är kval till SM i abborre 2022 som arrangeras av Sportfiskarna! 

För dagen var det 29st starka och förväntansfulla team som hade samlats för att göra upp pallplaceringarna. Dagen startade med strålande sol och höga temperaturer som omgående satte sin prägel för dagen. 

Det skulle visa sig att vid halvtid av tävlingen, hade både solen och värmen en stor inverkan på hur teamen fiskade och inrapportering av fångster. Fisket var trögt och svårt men några team hade lyckats med att fylla pappret med godkända fiskar.  

När mörkerperioden påbörjades vid 14:00 och pågick fram till 16:00, började några team att röra sig uppåt i sluttabellen. Otroligt spännande att se att några hade lyckats med att knäcka koden för dagen!  

Till slut visade sig att Team DLS / ECHO Marine med en stark slutforcering med två fina fiskar som mätte 39cm vardera, bidrog tilll att de lyckades ta hem segern av den första deltävlingen årets Swedish Perch Tournament 2021! 

De tre lagen som bäst lyckades bemästra förutsättningarna på Bunn och placerade sig på prispallen var följande team: 

1) Team DLS / ECHO Marine, 179cm 

2) Team Predator, 171cm  

3) Team Guleböj, 165cm 

Dagens längsta fiska fångades av Team DLS / ECHO Marine och Emil Naskali. Vi vill säga stort grattis till Emil som vinner ett fint paket från Berkley för ”Dagens Längsta Fångst”. 

Vi vill tacka Fiske&Outdoor som var värdbutik, samtliga samarbetsparters och självklart alla deltagare som var med och deltog i första deltävlingen av Swedish Perch Tournament 2021. 

Ett extra stort tack till de samarbetspartners som var på plats under tävlingsdagen, Lowrance, Intertackle och Lund Boats. Ert deltagandesatte guldkant på tävlingen! 

Att de deltagande lagen får se er utrustning och produkter som ni har att erbjuda och prata med er både före, under och efter deltävlingen är ovärderligt!

Nästa deltävling går av stapeln den 24 juli i Gäddeholm, Västerås. I skrivande stund har vi 22st registrerade lag till den deltävlingen. Anmälan är fortfarande öppen så missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästa Abborretour. 

/ Viktor, Sebastian och Johnny

broken image
broken image
broken image

www.spt.nu   

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK