Return to site

deltävling 2 Gäddeholm är avklarad!

 I lördags genomfördes den andra deltävlingen i Swedish PerchTournament 2021. Deltävlingen avgjordes i Gäddeholm (Västerås) med Mälaren som tävlingsvatten.Värdbutiken för denna deltävling var Sportfiskeboden Västerås, som har allt inom fiske och lite till!  

Samtliga deltävlingar i Swedish Perch Tournament ingår iSwedish Perch Leagues nationella rankingsystem. Samtliga deltävlingar är kval tillSM i abborre 2022 som arrangeras av Sportfiskarna. 

Till tävlingen hade 28st spända team samlats för att tävlaom pallplaceringarna. Dagens väderförhållanden var liknande som under denförsta deltävlingen, strålande sol och höga temperaturer som satte avtryck för tävlingsdagen. 

Vid lunch och halvtid för tävlingen var det otroligtspännande i toppen, då det från första plats ned till femte platsen endastskiljde 6cm mellan lagen. Många av lagen hade trots de höga temperaturerna och den påträngande solen lyckats med att knäcka koden och levererat fullarapporter.  

Vid tävlingen slut skulle det visa sig att Team Tidofishingsslutforcering efter lunch lönade sig, då de klättrade från en sjätte till förstaplats och vinsten av den andra deltävlingen av Swedish Perch Tournament. Andra platsen kneps av Team FRB över Team DLS/Echo Marine genom att de hade en längrekickerfisk inrapporterad. 

De tre lagen som bäst lyckades bemästra förutsättningarna påBunn och placerade sig på prispallen var följande team: 

1) Team Tidofishing, 182cm 

2) Team FRB, 174cm  

3) Team DLS/Echo Marine, 174cm 

Dagens längsta fiska fångades av Team Tidofishing och Jesper Dahlin, som mättes till 41cm. Vi vill säga stort grattis till Jesper som vinnerett fint paket från Berkley för ”Dagens Längsta Fångst”. 

Vi vill tacka Sportfiskeboden Västerås som var värdbutik,samtliga samarbetsparters och självklart alla deltagare som var med och deltogi den andra deltävlingen av Swedish Perch Tournament 2021. 

Nästa deltävling går av stapeln den 21 augusti i Värmeln, Arvika.I skrivande stund har vi 21st registrerade lag till den deltävlingen. Anmälanär fortfarande öppen så missa inte chansen att vara med och delta i Sveriges bästaAbborretour. 

/ Viktor, Sebastian och Johnny

www.spt.nu  

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK