Return to site

10 frågor med team predator

Hur summerar ni SPT säsången 2021?

- Vi är väldigt nöjda med hur jämnt vi fiskade. Topp 10 på samtliga tävlingar. Givetvis var 2:a platsen på hemmaplan extra kul. Hoppas på fler nya sjöar i framtiden.

Vad är ni mest nöjda med under säsången?

- Att vi lyckades hålla en jämn nivå och att vi lyckades så bra på sista deltävlingen. Den sista deltävlingen hade vi helt sjukt fiske under både rek och tävling med minst 300 abborrar över 30cm.

Vilka tekniker har varit bäst i år?

- Vi har nästan uteslutande kört med jigg. Som vanligt lätta skallar blandat med en hel del nedfiske med blandade beten, främst Keitech, Xzone och Illex. Fisket i år har varit lite annorlunda än vanligt tycker vi. Fisken har gått grundare än vanligt och har periodvis varit riktigt trög, vilket särskilt visade sig på tävlingen i Bunn. Vi hade 6 abborrar på hela tävlingen och vi låg på en ankring och nötte...

Vilken utrustning använder ni? (spö, rulle, lina)

- Vi använder spön och rullar från Daiwa. Vi har helt gått över till multi för vi tycker det ger en oslagbar känsla, särskilt vid nedfiske. På linfronten kör vi Sufix nanobraid på samtliga spön. Den mest pålitliga linan vi har provat.

Vilken är er största tävlingsfisk i år?

- 43cm på deltävlingen i Värmeln.

Största borren för i år?

- Andreas: 50cm, 2200g, kusten

- Mattias: 44cm, 1470g, insjö

Vad har ni för PB:n i teamet?

- Andreas: 50cm, 2200g

- Mattias: 50cm, 1940g

Är ni taggade inför nästa års tävlande?

- Nästa år finns nog tyvärr inte tiden. Vi har lite roliga satsningar på stor fisk som vi ska försöka hinna med. Men det är inte omöjligt att vi dyker upp på någon deltävling om tiden finns.

Hur ser målen ut för nästa år?

- Vi har lite olika projekt som ska sjösättas. Förhoppningsvis ger dom resultat. Stor gädda, gös och abborre är det som gäller iallafall.

Hur summerar ni fiskeåret 2021?

- Det har varit ett år med fokus på tävlandet. Med facit i hand är vi väldigt nöjda.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK